понедељак, 25. новембар 2013.

SUDBINO KURVETINO

Znaš šta sudbino,stvarno si kurvetina.I to ona najgore vrste,moralni Pigmej.Imašli ti pametnija posla,od miješanja u naše živote?Izgleda da nemaš!Opleteš nas po ušima svaki dan i onako perfidno uživaš u tome.Stvarno si fuj!!!
Malo ti je bilo što nas nisi pustila da odrastemo kako treba.Što si nas razbacala po raznim zapizdinama,navukla nam neke jebene uniforme,tutnula nas pod neke još jebenije zastave i pokušala da nas naučiš da se mrzimo.
E pa,nije ti uspjelo,gospođo fukso!Nije!Ne možeš ti meni oduzeti nikad ono i onog koga ja volim.Možeš ih udaljiti od nas fizički,ali iz srca NIKAD!Je li ti jasno?!Priznajem ti da me boli svaka njihova bol,moja nemoć da im pomognem,olakšam.Boli me što te ne mogu otjerati......boli me.Ali neću pasti na koljena da te molim!Ne pomažu molitve,kad si ti u pitanju.Prkosiću ti svojim sjećanjima.Ne možeš mi ništa!Srce mi je veliko ko Hum i koliko god da ga ranjavaš,preživjet će!Zarivaj ti noževe slobodno,ja ću krvariti i koračati dalje.U meni žive svi oni koje si nam oduzela.I svi te jednako proklinjemo.Danas si me možda izbacila iz kolosjeka,ali sutra nećeš!Opet ću stajati ponosna i gorda što sam ih imala u životu.Što sam s njima odrastala,smijala se,svađala,što sam se s njima igrala,učila,pjevala,radovala se i tugovala.......
Nećeš mi oduzeti nikog,ni Tanu,ni Dragana,ni Pilju,ni Sunitu,ni Milog,ni Ivana,ni ove na koje si se bolešću već namjerila.........nikog,ti ne dam,dok mene ima!

2 коментара:

  1. Malo me podsjeti na DonKihota....jes da ni razlog ni borba nisu isti al im je ista uzaludnost i osudjenost na propast...previse je vjetrenjaca,torova,podjela,krvi,svada..avremena sve manje

    ОдговориИзбриши